Translate this page

Antonio Canales Gala Flamenca, στο Badminton - 5 Οκτωβρίου 2013.

Τέσσερα από τα λαμπρότερα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του flamenco έρχονται στο Θέατρο Badminton και φέρνουν το duende, το πνεύμα του αληθινού flamenco, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013.

Όλη η φλόγα και η έκσταση της Ανδαλουσίας, σ’ ένα εκθαμβωτικό gala που ξυπνά την ουσία του τραγουδιού και του χορού flamenco: το πάθος.

Το Gala Flamenca σφραγίζει με την παρουσία του ο χορευτής Antonio Canales, ο μεγαλύτερος σταρ του flamenco σήμερα, μια πληθωρική προσωπικότητα που εδώ και τριάντα χρόνια έχει ταυτίσει το όνομά του με τον χορό της Ανδαλουσίας. Δίπλα του λάμπουν τρεις σπουδαίοι χορευτές της νέας γενιάς: η Karime Amaya, ο Carlos Rodríguez και ο Jesús Carmona. Οι τρεις τους, άξιοι συνεχιστές της παράδοσης, ερμηνεύουν φλογισμένα κλασικά κομμάτια, αλλά και ανατρεπτικές μοντέρνες χορογραφίες που συνδέουν το παρελθόν με το μέλλον του flamenco.

Το Gala Flamenca διευθύνει ο πρωτοπόρος σκηνοθέτης Ángel Rojas, ιδρυτής του Nuevo Ballet Español (1995), που συνδύασε το flamenco με το σύγχρονο χορό κι έδωσε νέα ώθηση σε μια τέχνη με ιστορία αιώνων. Ο Rojas διευθύνει, δεν σκηνοθετεί με την τυπική έννοια: γιατί στην καρδιά του flamenco βρίσκεται πάντα ο αυτοσχεδιασμός, η έξαψη της στιγμής και –πάνω απ’ όλα– το προσωπικό, μοναδικό ταμπεραμέντο κάθε χορευτή. Εκτός από τους 4 σολίστ στο Gala Flamenca συμμετέχουν και δέκα διακεκριμένοι χορευτές μουσικοί και τραγουδιστές.

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδί
Ημερομηνία:Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, ώρα έναρξης: 21.00
Πληροφορίες: www.badmintontheater.gr
Τιμές εισιτηρίων:
Α ΖΩΝΗ: 48€ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ: 24€
Β ΖΩΝΗ: 38€ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ: 19€
Γ ΖΩΝΗ: 28€ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ: 14€
Δ ΖΩΝΗ: 18€ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ: 9€

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Tindersticks το καλοκαίρι στην Αθήνα

Merlin's Music Box 2-Day Wonder στο Ίλιον plus, 7&8 Οκτωβρίου

Small Blues Trap – Live@CYBER’S