Translate this page

Η Diana Krall στο Ηρώδειο, 1 Ιουλίου 2013

Η μεγάλη ντίβα της τζας, Diana Kral έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013.
115 εκατομμύρια δίσκοι κατατάσσουν την Νταϊάνα Κρόλ στην ελίτ των καλλιτεχνών με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών, κάτι που επιβεβαιώνει από τον Δεκέμβρη του 2009 το περιοδικό Billboard, αλλά και το γεγονός ότι είναι η μόνη jazz τραγουδίστρια που ευτύχησε να δει 8 άλμπουμ της να εκτοξεύονται κατευθείαν στην κορυφή του jazz chart.
Από κοντά, τα 19 χρυσά και πλατινένια άλμπουμ, τα πολυάριθμα κορυφαία μουσικά βραβεία που ανάμεσά τους συγκαταλέγονται και 2 Grammy και φυσικά οι απίστευτες συνεργασίες κορυφής, όπως αυτή με τον σύζυγό της Elvis Costello αλλά και τα υπόλοιπα ιερά τέρατα της διεθνούς μουσικής σκηνής, τον Paul Mc Cartney, την Barbra Streisand, τον Ray Charles, την Norah Jones, τον B.B. King, τον Tony Bennet!
Η συναυλία είναι μία παραγωγή της καλλιτεχνικής εταιρείας ΛΑΒΡΥΣ, τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και της Καναδικής Πρεσβείας και παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών επ’ ευκαιρίας της Εθνικής Γιορτής του Καναδά (1 Ιουλίου) και τον εορτασμό των 70 χρόνων σύναψης διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα σε Καναδά και Ελλάδα, τονίζοντας τους ιδιαίτερα στενούς δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες και λαούς.

Τοποθεσία: Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Αθήνα
Ημερομηνία: Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013. ώρα 21:00
Πληροφορίες: 210 7258510
Τιμές εισιτηρίων: 28€, 35€, 48€, 68€, VIP Ζώνη 90€
Προπώληση εισιτηρίων: Ταμεία Ελληνικού Φεστιβάλ – Πανεπιστημίου 39
Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 10 Ιουνίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Tindersticks το καλοκαίρι στην Αθήνα

Merlin's Music Box 2-Day Wonder στο Ίλιον plus, 7&8 Οκτωβρίου

Οι Tindersticks στην Ελλάδα ( 24 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και 25, 26 Μαΐου στην Αθήνα)